Frequency Amplifier
Ontwikkeling van de Frequency Amplifier.

In de periode dat ik als therapeut werkte was ik in mijn vrije tijd heel actief op te technische vlak. Ik heb in de jaren '80 van de vorige eeuw verschillende elektronische apparaten ontwikkeld, gebouwd en gebruikt binnen de praktijk. Nadat ik enkele jaren geleden de zwaarste periode van het gevecht tegen kanker achter me had liggen, werd ik geïnspireerd door één van onze vriendinnen om me te gaan verdiepen in de frequenties binnen ons lichaam. Uiteindelijk heeft dit onderzoek geleidt tot het ontwerpen en bouwen van de Frequency Amplifier (hierna verkort genoemd FA). Sinds kort is het laatste model FA.AC.V.06.01.BTR van de  FA series onder mijn handen vandaan gekomen, waarvan hier de afbeeldingen.

Voor wie is de Frequency Amplifier.

De FA wordt aangeboden voor gebruik in de praktijk binnen de holistisch geneeswijzen,  maar ook als particulier is het mogelijk een apparaat te huren dan wel te kopen. Voor meer informatie over de aanschaf en gebruik van de FA kunt u contact met ons opnemen via telefoonnummer: +31 (6) 53331057. Wil je uitgebreider lezen over de FA, klik dan hier

Wat is de functie van de Frequency Amplifier.

Om de functie van de FA beter te begrijpen, is het van belang dat je weet wat een lichaamscel is en doet. De FA is een apparaat  waarmee frequenties in de cellen van het lichaam wordt gebracht,  gebaseerd op de Shumann Resonatie. Wanneer er sprake is van een verstoring in een cel van ons systeem, dan zal die verstoring zich binnen ons lichaam manifesteren als een ziekte of aandoening.

Verstoring in het biosysteem.

Als je te maken hebt met een bepaalde aandoening of kwaal, dan is er sprake van een verstoring in het biosysteem. Ons lichaam is energiesysteem waarbinnen elke cel afzonderlijk een eigen energiecentrale is, die reageert op frequenties die de cel eigen is. Het lichaam kan niets met frequenties die niet celeigen zijn. Sterker nog, frequenties die niet lichaamseigen zijn zullen verstoringen veroorzaken. We hebben al enige jaren kampen met de ziektebeelden en aandoeningen die we 25 jaar geleden niet kende. Niet omdat de wetenschap toen nog niet zo kundig was, nee, die ziektebeelden en aandoeningen bestonden gewoonweg niet. Maar door alle verstoringen van buitenaf wordt ons cellensysteem zeer nadelig beïnvloed, waardoor ziekten en kwalen ontstaan.

De gevaarlijk hoge frequenties van de huidige telecommunicatiesystemen.

Tegenwoordig worden binnen de telecommunicatie zeer hoge frequenties gebruikt met als doel grotere afstanden te kunnen overbruggen en stabielere netwerken te creëren. De zeer hoge frequenties die gebruikt worden, zijn zeer gevaarlijk voor ons systeem en zullen ons bio-systeem totaal ontregelen. Vele onderzoeken die door overheid en de zgn onafhankelijke instanties gedaan zijn, geven aan dat die ultra hoge frequenties geen invloed hebben op het systeem van mens, dier, plant, en fauna. Geloof me echt, we worden voor de gek gehouden, omdat er miljarden euro's mee gemoeid zijn.
Hoe gevaarlijk is de straling van die ultra hoge frequenties.

Een aantal maanden geleden werd in het nieuws gemeld dat er in den Haag maar ook elders in het land, honderden spreeuwen dood uit de lucht vielen. Een raar fenomeen wat onderzoek behoefde, om de oorzaak daarvan vaststellen. Geen van de ingeschakelde  in- en externe onderzoeksinstanties kon een directe oorzaak vaststellen. Enkele dagen nadien werd in de media verteld dat de spreeuwen in den Haag mogelijk slachtoffer waren door giftige taxus. Wel vreemd hè dat de spreeuwen uit de lucht vielen terwijl er een 5G netwerk getest werd.  Insecten die al sinds ons bestaan op aarde opeens uitsterven, is zeker het gevolg van de pesticiden die in de land- en tuinbouw worden gebruikt. Maar de ultra hoge frequenties spelen ook hierin een grote rol. De straling veroorzaakt door de ultra hoge frequenties zijn dodelijk laat dat duidelijk zijn. Maar het is niet anders. Wij zijn afhankelijk gemaakt van het telefoontje, en de hersentumoren is iets van deze tijd.
Lage frequenties  in ons systeem.

De hoge frequenties zijn uiterst gevaarlijk dat is een feit. Maar niet alle lage frequenties zijn ongevaarlijk. Bepaalde frequenties in het laagfrequent gebied zijn niet extreem gevaarlijk zoals de ultra hoge frequenties, doch zijn er bepaalde lage frequenties die een grote invloed hebben onze hersenen. Mogelijk heb u wel eens gehoord van de A stemming binnen de muziek. De A had een grondtoon van 432 Hz (hertz). Alle componisten schreven hun muziek in 432 Hz, een grondtoon die in onze hersenen rust creëerde en onze brein gevoelig maakte voor positieve informatie, waar de componisten zich toen absoluut niet van bewust waren. Door de 432 Hz in de muziek werd de mens nieuwsgierig en kreeg honger naar kennis, maar ook naar spirituele groei.

Hoe wordt de mens ongevoelig gemaakt voor positieve informatie en ontwikkeling in spirituele groei.

In 1939 werd de A-stemming zoals eerder op deze pagina omschreven, voor het eerst ingevoerd op initiatief van de geniale massa-manipulator en minister van propaganda van Hitler Duitsland Jozef Goebbels. Na WO II is die stemming wereldwijd de heersende muziekstemming geworden. Deze stemming hoort u elke dag op Radio, TV en CD. Er wordt gesuggereerd dat door de monopolisering van de muziekindustrie bevolkingsgroepen over de hele wereld continu blootgesteld aan frequenties die leiden tot meer agressie, psychosociale irritatie en emotionele onbalans, waardoor mensen vatbaar zijn voor fysieke, emotionele en mentale aandoeningen. Mijn visie in deze is heel anders, waar ik niet verder op in ga. Wil je meer lezen over de grondtoon van 440 Hz en haar geschiedenis klik dan hier.

Een warme liefdevolle groet,

Ton

Copyright © 1980   PVAG  All Rights Reserved.