De Frequency Amplifier

Op deze pagina worden de verschillende modellen van de Frequency Amplifier weergegeven.

Het 1e en 2e apparaat wat ik bouwde zag eruit zoals hieronder is weergegeven FA.AC.V01

Handleiding inzien en downloaden.
Het apparaat hieronder de FA.AC.V04 is de opvolger van FA.AC.V01

Handleiding inzien en downloaden.
Hieronder de afbeelding van het laatste model van de 5 serie: FA.AC.V05.02

Handleiding inzien en downloaden.Dit model is een uitgebreide versie van zijn voorganger FA.AC.V04, die bestaat uit een crèmekleurige kunststof behuizing. Het frontpaneel bestaat uit hoogwaardig geslepen RVS met zwarte slijtvaste tekst,  welke middels een speciaal procedé is gebrand met  laserapparatuur. De testknop op het frontpaneel is voorzien van verlichting. De paneelmeter geeft de capaciteit van de accu weer, zodat het apparaat niet halverwege een sessie uitvalt wegens stroomgebrek. De Frequency Amplifier is te koop voor therapeuten en particulieren.
Hieronder de afbeelding van het eerste model in de 6 serie: FA.AC.V.06.01

Handleiding inzien en downloaden.Dit model is een uitgebreidere versie van zijn voorganger FA.AC.V.05.02. Dit model is voorzien van een LedBar i.p.v. de ledmatrix met 10 apparte leds.  De Freq. Level Output heeft in dit model niet één maar 3 outputchannels, waarvan Ch2 en Ch3 optioneel zijn. De werking van de FA's zijn identiek aan elkaar.
Hieronder de afbeelding van het 2e model in de 6 serie: FA.AC.V.06.01.BTRDit model is gelijk aan de versie FA.AC.V.06.01 op de nieuwste BTR uitbreiding na. BTR is de verkorte naam voor Bluetooth Receiver. Er handig ten opzichte van de voorganger. De BTR maakt direct contact met je smartphone. Het programma wordt direct via de BTR overgedragen naar de FA, dus zonder snoertje. 

Copyright © 1980   PVAG  All Rights Reserved.