Mag ik me even voorstellen


Dag lief mens,

Fijn dat er bent, ik heet je van harte welkom. Mijn naam is Ton Coolen. Vanaf 1980 doe ik met behulp van mijn liefdevolle gidsen, mijn werk als medium, paranormaal therapeut. Ik heb een sterk empathisch vermogen, waardoor ik me kan afstemmen op jou als individu en je persoonlijke situatie. Ik ben heel ruimdenkend en werk oplossingsgericht. Ik mag jou slechts een handreiking geven, waardoor jij inzicht krijgt in jezelf en jouw situatie, om van daaruit jouw leven richting te geven, met als doel te zijn wie je wilt zijn. Je kunt bij mij terecht voor al jouw levensvragen. Voor alles wat jou belemmert te zijn wie je altijd wilde zijn, niets is mij wereldvreemd. Weet je het even niet meer, zit je even in een dip, een voor jou uitzichtloze situatie, misschien mag ik iets voor jou betekenen.

Ik ben geboren op 8 april 1949 te Helvoirt en ben aldaar ingeschreven in het bevolkingsregister. Op 4 jarige leeftijd kreeg ik mijn eerste paranormale ervaring. Ik kon daar verder niets mee, maar kreeg wel steeds beelden. Ik was als kind daar heel erg bang voor. Mijn moeder (zelf ook begaafd) kon me daar ook aardig goed in begeleiden, alhoewel dat vroeger niet makkelijk was. Het paranormale gebeuren zat in die tijd nog in het verdomhoekje. In 1980 ben ik gestart met de praktijk onder de naam Praktijk Voor Additieve Geneeswijzen hierna verkort genoemd PVAG.

In de praktijk heb ik al die jaren heel erg mooi en dankbaar werk mogen doen. In 1994 ging ik de eerste HBO opleiding Paranormaal therapeut doen bij de ANZN in Eindhoven. Ná de opleiding met goed gevolg te hebben doorlopen, ging ik me weer volledig storten op het werk als Paranormaal therapeut.  In 1994 werd ik lid van de beroepsvereniging Vereniging van Additieve Genezers in Nederland (VAG). In 1998 na het afsluiten van mijn studie werd ik secretaris van voornoemde beroepsvereniging VAG, waar ik al ruim 14 jaar lid van was. In 2006 heb ik mijn functie als secretaris van de VAG neergelegd, en heb toen eveneens mijn lidmaatschap opgezegd. De reden hiervoor was dat ik me absoluut niet meer kon verenigen met alle regeltjes en wetjes die door beroepsverenigingen, registratieorganisaties zoals de RING, Vectis en zorgverzekeraars werden opgelegd. In die tijd zei ik dat er een tijd komt dat men gewoon alle bezoeken bij hulpverleners zelf moeten gaan betalen. De zorgverzekeraars en ook de regering zullen er alles aan doen om de zorg onbetaalbaar te maken. Nu vele jaren later is de zorg onbetaalbaar geworden.

 

Het bloed kruipt waar het niet gaan kan is een gezegde, maar voor mij tevens een stuk realiteit waar ik niet omheen kon. Omdat ik toch steeds het gevoel had iets te missen,  met daarnaast alle signalen die zich aandiende in het diepste van mijn ziel, voelde ik mezelf gestuurd door mijn begeleiders om mijn spirituele leven weer op te pakken. Ik heb de praktijk een facelift gegeven en ben weer aan de slag gegaan. Voor meer info klik op "Home" of bel +31 (0) 653331057

Een warme liefdevolle groet,

Ton

Copyright © 1980   PVAG  All Rights Reserved.