FA ervaringen

Op deze pagina zijn de ervaringen van FA gebruikers weergegeven, waarvoor onze hartelijke dank.

Berichten 1 tot en met 8.
JB uit Budel heeft op 17-08-2020 een ervaring gedeeld.

Mijn FA ervaring:
Sinds tientallen jaren heb ik pigmentverlies(vitiligo). Op mijn handen,voeten ellebogen, borstbeen en ook een paar plekjes in mijn gezicht. Ik heb nu een paar maanden de programma's voor vitiligo elke nacht gedraaid via het FA apparaat. De witte vlekken zijn over het geheel stuk kleiner geworden en hebben sproeten gekregen. Maar op mijn voeten zijn nieuwe plekjes bijgekomen. Dus aan de ene kant zijn de grote witte plekken een stuk kleiner geworden, waar ik zeer blij mee ben en aan de andere kant heb ik op andere plaatsen kleine plekjes pigmentverlies er bij gekregen.

MB uit Lieshout heeft op 15-08-2020 een ervaring gedeeld.

Mijn FA ervaring:
Al ruim 6 weken had ik te kampen met een open wond aan mijn rechteronderbeen die niet wilde genezen, terwijl er absoluut geen sprake was diabetes. De huisarts kon geen oorzaak aandragen voor het niet genezen van de open wond aan mijn been. Weken lang ben ik dagelijks bij de huisarts geweest om de wond te laten verzorgen. Na bijna 6 weken begon het me aardig te vervelen om dagelijks naar de huisarts te moeten voor het verband te laten wisselen. Aan de huisartsassistente maakte ik kenbaar dat ik niet meer dagelijks zou komen, omdat ik zelf dat verband ook wel kon wisselen. Op aanraden van mijn zoon heb ik voor een periode van 3 weken een FA gehuurd bij Ton. Ik ben niet zo enthousiast als het om dingen gaat waarmee ik niet bekend ben. Ik heb op aanraden van Ton programma "Wound Healing" 3 keer gedraaid, en na enkele dagen was de wond dicht en genas bijzonder snel. Zoals ik al eerder heb aangegeven ben ik niet zo gelovig, en was ik in de veronderstelling dat de wond snel genas omdat ik zelf dagelijks het verband wisselde. Maar als ik er achteraf erover nadenk is het wel heel frappant, dat na gebruik van de FA de wond erg snel geheeld was. Bedankt Ton.

Conny uit Veldhoven heeft op 15-08-2020 een ervaring gedeeld.

Mijn FA ervaring:
In januari 2020 .. 2 wkn de FA gehuurd om uit te proberen. Na het eerste weekend wist ik t al, ik ga dr 1 kopen. Ik heb allerlei klachten dus draaide de programma’s op de FA . Dat was even uitzoeken omdat het Engelse termen zijn en omdat er zoveel ziektebeelden in de app staan. Na de sessie kwam ik erachter dat mijn overbelaste duim “ het weer deed” terwijl ik daar geen programma voor draaide. Omdat er overlappende frequenties zijn had hij die ook even meegenomen en ik kon daar al meer dan een jaar geen fles mee open draaien. Ik wil het verder liever niet hebben over welke andere klachten het gaan, voornamelijk ontstekingen en infecties maar ik wil graag benadrukken dat na een zoektocht van jaren ik iets heb waar ik niet meer zonder kan. Ik gebruik ‘m bijna dagelijks, nee dat is niet tijdrovend want ik doe het terwijl ik slaap, dan stel ik een programma samen van 7 uur en sluit me aan en ga slapen of als ik ga Netflixen :). Ik ben super enthousiast!{{

Enno uit Maarheeze heeft op 15-08-2020 een ervaring gedeeld.

Mijn FA ervaring:
Afgelopen najaar was ik al 3 maanden aan het hoesten en kwam daar maar niet van af. Alle middeltjes gebruikt die bij de drogist te verkrijgen zijn maar niets hielp. Begin dit jaar een FA gehuurd voor 3 weken en ik was warempel van mijn hoesten af! Ik heb voornamelijk de volgende sequenties gedraaid: Influenza with respiratory compoment (1), Breathing/deep, Detox-respiratory general. Deze leken het beste effect te geven. Ben nog steeds "hoestvrij" en even afwachten wat het deze herfst/winter doet. Al met al zeer tevreden en tevens een FA aangeschaft om andere klachten te verlichten en/of te verwijderen.

B.W. uit Helmond heeft op 19-07-2020 een ervaring gedeeld.

Mijn FA ervaring:
Ik heb de FA voor een periode van 2 weken gehuurd, omdat ik erg mooie verhalen over gehoord had over het apparaat. Het eerste programma (pneumia/bronchial) dat ik gebruikte, was een programma speciaal tegen long- en -luchtwegproblemen. Vanaf het moment dat ik de FA had aangezet op dit programma, voelde ik direct dat ik beter leek te ademen. Het voelde voor mij als een soort trillingen die verlichting gaven. Hoe vaker ik dat programma herhaalde de afgelopen 2 weken, hoe meer er los kwam. Ik voelde mij steeds beter in mijn vel gaan zitten. Maar ook op emotioneel vlak werden er ook dingen aangeraakt die ik mocht loslaten. Het lijkt alsof de FA ook emoties aanpakt binnen bepaalde programma's. Ook de andere programma's zoals "Detox - Body Cleance" die ik tussendoor deed heeft mij ook weer mooie stukken laten ervaren, wat mij eveneens het gevoel gaf beter in mijn vel te komen zitten. De FA is een echte aanrader. Bedankt Ton.

JV uit Udenhout heeft op 16-07-2020 een ervaring gedeeld.

Mijn FA ervaring:
Ik heb een aantal weken flink pijn in mijn buik gehad. Steeds op dezelfde plaats en vaak zo erg dat ik er duizelig van werd. Ik heb dit benoemd toen ik Ton zijn vrouw in die periode een keer aan de lijn had. Zij adviseerde me om het FA apparaat van Ton eens te proberen. Lieve lezers 1x. Ik heb het apparaat maar 1x gebruikt en mijn klachten zijn tot op dit moment verdwenen. Ik praat nu over 2 maanden geleden. Ik heb geen buikpijn meer gehad. Zooo fijn. Thanx Ton.

Ton Coolen uit Mariahout heeft op 13-07-2020 een ervaring gedeeld.

Mijn FA ervaring:
Frequency Therapie is toekomst. Als ontwikkelaar en bouwer van de FA, wil ik graag middels dit berichtje aangeven wat de FA eigenlijk doet met jouw systeem. De naam FA is een verkorte weergave van de naam Frequency Amplifier. Via een app die op de smartphone draait kan een keuze worden gemaakt uit meer dan 1500 programma's. Binnen de programma's worden een aantal frequenties vanuit de smartphonne naar de FA gestuurd. In de FA worden de frequenties omgezet in kleine elektrische stroompjes (die de oorspronkelijke frequentie behouden) die het lichaam in worden gestuurd. De cellen in je lichaam die zich aangesproken voelen door de frequentie, zullen die frequentie in zich opnemen waardoor de energie in de cel wordt hersteld. Meer weten?, bel gerust +31 653331057

van Uden uit Laarbeek heeft op 11-07-2020 een ervaring gedeeld.

Mijn FA ervaring:
Het apparaat voornl gebruikt voor mijn eczeem en overgangsklachten. In 1ste instantie verergen de klachten om het vervolgens te laten verdwijnen. Ik ben van mijn eczeem af en de overgangsklachten zijn aanzienlijk minder. Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een link naar een afwijking of zelfs voor bijv obesitas/overgewicht zit een functie op het apparaat. Lekker makkelijk 's avonds voor de buis, aangesloten op het apparaat. Makkelijk in gebruik en geheel pijnloos. Heel mooi functioneel apparaat voor al je lichamelijke kwaaltjes te gebruiken. Zeer tevreden en ga het apparaat zeker vaker huren. Mvg, Een tevreden klant ♡. Bedankt Ton